Om oss

Vi på Attefallshus.org är ett litet men passionerat arbetslag, bestående av två personer; Samuel och Jakob. Vårt engagemang ligger i att förespråka miljövänliga innovationer och vi finner stor glädje i att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet kring detta unika koncept av boende.

Med en samlad kunskapsbank och mångårig erfarenhet inom områden som design och boende, har vi båda ett djupt rotat intresse för hållbart boende och smart utnyttjande av utrymme. Vår styrka ligger i vår mångsidighet och förmåga att kombinera vår expertis för att tillhandahålla den mest omfattande guiden till Attefallshus.

Vår vision är att göra Attefallshus tillgängliga och begripliga för alla. Oavsett om du bara är nyfiken, funderar på att bygga ditt eget Attefallshus, eller bara vill drömma dig bort, strävar vi efter att vara din främsta informationskälla. Vi tillhandahåller detaljerade guider, uppdaterad information om lagar och regler, inspirerande designidéer samt en plattform för att dela erfarenheter och idéer.

Grundläggande för allt vi gör är en stark övertygelse om att vi tillsammans kan skapa små hem med stora möjligheter. Genom att dela vår kunskap och erfarenhet tror vi att vi kan bidra till en mer hållbar framtid – ett hem i taget.